يمنح كتاب شكر وتقدير عميد الكلية من قبل مكتب رئيس مجلس الوزراء

granted A letter of thanks and appreciation Dean of the College by the Office of the Prime Minister

عميد كلية الرشيد الجامعة الاستاذ الدكتور ميثم حنظل شريف يمنح كتاب شكر وتقدير من قبل مكتب رئيس مجلس الوزراء تقديرا لجهوده المبذولة والمتميزة في انجاز الاعمال المكلف بها تحقيقا للمصلحة العامة وخدمة لبلدنا العزيز ..
متمنين له الموفقية والتالق الدائم على جميع الاصعدة العلمية والمهنية ..

The Dean of Al-Rasheed University College, Prof. Dr. Maitham Handal Sharif, is awarded a letter of thanks and appreciation by the Office of the Prime Minister in appreciation of his outstanding efforts in completing the work assigned to him in order to achieve the public interest and serve our dear country.
We wish him continued success and brilliance in all academic and professional fields.

الصور المرفقة